Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

В началото на 2016 Институт ЛИБЕРА стартира двугодишен проект „Добри в ритъма – добри в уроците!“. Неговата цел да създаде възможности за творческа изява, личностна еманципация и успешен старт в живота на децата от начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Раждавица, област Кюстендил. В рамките на 24 месеца ще бъдат проведени 36 ритъм сесии, целящи да ангажират учениците в приятна и полезна за тяхното развитие регулярна дейност, чиято цел е да повиши самочувствието им, да подобри здравния и емоционалния им статус, да подпомогне междуличностната им комуникация и психо-социална адаптация, като по този начин благоприятства цялостното им представяне в училище (вкл. успех) и извън него.

Очакваните резултати са на индивидуално ниво (ученик), социално-групово (клас), институционално (училище) и общностно (населено място), като на всяко равнище ще се търсят ползотворни въздействия на базата на таланта и изявата на силните страни на ангажираните в проекта социално слаби деца. 

"Проектът се осъществява с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи" по Програма за детско и младежко развитие, основаващо се на подход, при който се отчитат и надграждат силните страни на детето с финансовата подкрепа на Фондация „ОУК"

 Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!