Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 659.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg TEDx.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг banner-b.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

КАКВО Е РИТЪМ КОУЧИНГ?

„Ритъм Коучинг“ е напълно нов и универсален метод за личностно и групово развитие, създаден от Мартин Иванов.

„Ритъм Коучинг“ е базиран на природните ритми и тяхното приложение в нашия живот. Той има за цел да диагностицира дисбаланса в нашите персонални, системни, професионални, социални, обществени ритми и да предложи правилна посока в изграждането на един полезен, здравословен и успешен жизнен ритъм.

В основната си идея „Ритъм Коучинг“ се доближава до тази на вече познатите лайф и бизнес коучинг, но борави с различна терминология, методика и похвати, базирани на холистичния подход към осъзнаване на себе си и на света около нас.

С настоящата си книга „Квантови Ритми или Изкуството на Ритъм Коучинга“ бих желал да положа основите на този нов/стар метод и да дам възможност на лично и професионално интересуващите се да се докоснат до специфичните му особености и концепции.

За повече информация относно процесите и етапи на „Ритъм Коучинг Сесията“ можете да влезете във връзка с Мартин Иванов на: mivanov@libera-institute.com

 

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!