Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg ws_Sun_Red_Sky_Ocean__Reflect_1920x1200.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 659.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg TEDx.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг banner-b.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg
Предстояща лаборатория:
#44
  • Ритъм Алхимия Лаборатория
  • Trance Drumming

27.09.2018

19:00

Място

 ул. "Лъчезар Станчев" N 7;срещу КАТ; Залата на ансамбъл "Филип Кутев"

Един от най-важните аспекти на свиренето на барабани и причината, поради която хората са го правили от самото начало на своето съществуване, е, че то променя човешкото съзнание. Чрез ритмическите повторения на ритуалните звуци, тялото, мозъкът и нервната система са заредени с енергия и трансформирани. Когато група хора свирят даден ритъм за продължителен период от време, мозъчните им вълни се увличат от ритъма и участниците получават споделено състояние на мозъчните вълни. Колкото по-дълго продължава свиренето на барабани, толкова по-силно е и увличането. Това наистина е най-старото свещено общуване.

Вход:

15 лв - като попълните формуляра по-долу и си запазите предварително място.

20 лв. - на място, ако има свободни места.

Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов - официално оторизиран дръм съркъл фасилитатор на REMO Ltd; автор на книгите „Алхимия на Ритъма” и "Звуци от тишината" и създател на "РИТЪМ КАРТИ ДЪГА" .

Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас, но ако някой има предпочитания да свири на свой инструмент, може да го донесе.

Не се изискват музикални способности или талант :)

 

Задължително условие за участие
попълване на формуляра

 

Формуляр
за записване


ПРОГРАМА

"РИТЪМ ЛАБОРАТОРИИ"

С попълването на този формуляр ще имате възможност да потвърдите и запазите участието си в програмата.

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!