Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg
Предстояща лаборатория:
#53
  • Ритъм Алхимия Лаборатория
  • Звуци от тъмнината

30.11.2021

19:00

Място

Зала 3 на Sopharma Event Center, ул. "Лъчезар Станчев" N 5

След пауза от година и половина Ритъм Лаборатория отново се завръща!

Тази дългоочаквана групова ритъм среща се нарича „Звуци от Тъмнината“ и ще съдържа 2 събития в 1:

Част 1 – Представяне на новия видео диск на Мартин Иванов „Звуци от Тъмнината“. Всеки участник ще получи като подарък диска с автограф от Мартин.

Част 2 – Практическа ритъм сесия, която ще се проведе в абсолютна тъмнина. По този начин участниците ще могат да свирят, да чуят звуците от тъмнината и да се наслаждават на живописния „танц на светулките“ (преди ритъм сесията всеки участник ще получи от нас фосфоресциращи гривни, които ще сложи на ръцете си преди да загасим светлините).

Цена: 30 лева.  Бонус: подарък диск "Звуци от тъмнината".

Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов - официално оторизиран дръм съркъл фасилитатор на REMO Ltd; автор на книгите „Алхимия на Ритъма” и "Звуци от тишината" и създател на "РИТЪМ КАРТИ ДЪГА" .

Ритъм лаборатория Playing in the Dark

Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас, но ако някой има предпочитания да свири на свой инструмент, може да го донесе.

Ритъм Лабораториите не са подходящи за деца до 16 годишна възраст. Не се изискват музикални способности или талант :)

Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи противоепидемични мерки, включително и изискване за предоставяне негативен антигенен или PCR тест или “зелен сертификат“.

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!