Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

Martin Ivanov reveals the secrets of successful leadership.

 Martin Ivanov - Corporate symphony of success - Libera Institute

Мартин Иванов е композитор, диригент, изследовател и ритъм коуч. Неговата нова програма Corporate Symphony Of Success” е един могъщ и блестящ лидерски урок, който разкрива вътрешните динамики и процеси на симфоничния оркестър и неговия лидер – диригентът.

Истински великите лидери, независимо дали са треньори на спортни отбори, диригенти на оркестри, или изпълнителни директори на големи корпорации се стремят към перфектна хармония и високи резултати, действайки безусловно в най-добрия интерес на организацията.

Corporate Symphony Of Success” е уникална интерактивна програма, която зарежда с емоции, вдъхновява с идеи и дава познания на участниците как да интегрират магията на симфоничния оркестър и неговото изкусно управление в тяхната корпоративна среда.

В рамките на „Corporate Symphony Of Success” ще имате възможност:

● да научите „Тайната“, която всеки успешен лидер съзнателно или подсъзнателно знае;
● да участвате в създаден на момента оркестър и да създавате музика под лидерството на професионален диригент;
● да свирите, да слушате, да наблюдавате и в същото време да взимате урок по лидерско присъствие и поведение;
● да бъдете част от ползотворна дискусия, подпомагаща положителната трансформация на екипа ви в осъзната, мотивирана и отговорна общност;
● да осъзнаете истинската роля на диригента (лидер) в оркестъра, а именно:

  • Маестрото не се занимава с микро-мениджмънт, а насърчава другите да разработят свои собствени решения. Има огромна разлика между дирижирането и опита за свирене на всеки един инструмент от оркестъра;
  • Маестрото помага на хората да почувстват отговорността и собствеността върху цялото произведение, а не само върху техните персонални партии;
  • Маестрото ръководи оркестъра чрез слушане. Когато изпълнителите усетят истинската чистота и искреност в колегите си, те са готови да споделят и повече от таланта си. В противен случай те се държат отбранително и заключват в себе си най-добрите си идеи.

● да се запознаете и анализирате казуси и техники като:

  • Ятото (Изкуството да „летиш“ в синхрон с другите);
  • Магията на подиума (Изкуството да комуникираш с другите);
  • Камертонът (Изкуството да си настроен в един тон с другите);
  • Оркестър без диригент (Изкуството да бъдеш лидер).

Програмата Corporate Symphony Of Success”може да бъде представена като самостоятелно обособено обучение или като модул, интегриран в програмата на годишни корпоративни конференции, мениджърски срещи, семинари, мотивационни срещи и тийм билдинг мероприятия.

За кого е предназначена: програмата е подходяща както за мениджъри, така и за служители, тъй като спомага за по-ясното разбиране на специфичните им роли в корпоративния „оркестър“ и за изграждане на по-добра комуникация между тях.

Времетраене: от 45 минути до 3 часа (в зависимост от специфичния казус и вида на събитието)

Брой на участниците: от 20 до 500 +

За повече информация или ценово предложение ни пишете на libera@libera-institute.com или се обадете на телефон +359 887 18 17 17.

 


*Програмата „Corporate Symphony Of Success” е инспирирана от концепцията „The Music Paradigm“ на Роджър Найеренбърг.
Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!