Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

Rhythm in the Office – новата програма на Институт Либера.

Животът е пълен с възходи и падения и във всичко има определен модел или ритъм.

Но когато вашите служители влязат в офиса, изчезва ли радостта и вълнението на живота? Ако се нуждаете от повече енергия и мотивация на работното си място, тогава имате нужда от ритъм в офиса!

Какво общо имат барабаните и ритъма с вашия бизнес и вашите служители? Може би не знаете, но постигането на синхронизиран ритъм чрез груповото свирене на барабани води до единение и синергия. Свиренето на барабани облекчава натрупаното напрежение и ритмите пробуждат първичната природа в нас.

Институт Либера предлага нова, интерактивна и забавна корпоративна програма, наречена Rhythm In The Office.

Ние осигуряваме барабани и други ударни инструменти за минимум 5 до над 500 участници. Членовете на екипа се учат да вслушват, да се фокусират и да се обединяват в единен ритъм. Този ритъм стимулира творчеството и дава възможност на участниците да се свържат помежду си и да укрепят своите взаимоотношения.

Rhythm in the Office идва във вашето офис пространство и може да бъде изпълнен почти навсякъде. Нуждаете се от повече енергия сутрин? Можем да се появим рано. Нуждаете се от релаксиране след напрегната работна седмица? Можем да останем след работа.

Ако търсите начин да дадете възможност на служителите си да се сближат, да се обединят и да подобрят физическото и психическото си състояние, свържете се с нас, за да научите повече детайли.

libera@libera-institute.com

+359 887 18 17 17

 

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!