template_za_baner-1.jpg

RHYTHMOLOGY

The rhythm factor determines every beat of our heart,
every breath, every step we take,
every word we say.

The rhythm is the foundation of our creation and
inseparable companion in our existence.

956.jpg 957.jpg 955.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg TEDx.jpg Usmishni se DSC04122.jpg 954.jpg

Дръм съркъл ЛИБЕРА е удоволствие, завладяващ и мощен начин да обединим хората в общност чрез ритъма.

Дръм съркъл е група от хора, подредени в кръг, които свирят на барабани и други ударни инструменти. Барабаните са средствата, които водят групата до нейната крайна дестинация и място, където всеки има глас и възможност до го изяви и където всички са равни.

Дръм съркъл ЛИБЕРА е музикално събитие, което не е просто свирене на ударни инструменти - това е споделената емоция на участниците.

Дръм съркъл ЛИБЕРА е фасилитиран процес. Фасилитаторът играе ролята на “диригент”, който чрез предварително уточнени невербални знаци насочва и синхронизира ритъма и темпото на групата, така че да се получи обща хармонична музикална картина.

Качествата и ценностите, които осигуряват успешнo музикално събитие са подобни на тези на работния процес. Това включва: сътрудничество, активно слушане, гъвкавост, развиване на индивидуалните качества, уважение към индивидуалните различия, взаимопомощ и ефективна комуникация.

Поради тази причина дръм съркълът намира широко приложение в корпоративните обучения, тийм билдинг и други събития.

Не са необходими музикални способности и талант. Всеки е добре дошъл!

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!