Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

Обикновено дръм съркъл се провежда в кръг, откъдето идва и името. Кръгът дава усещането за равнопоставеност между участниците. Когато си в кръга, никой не е над теб, под теб или пред теб.

Ако характерът или мястото на събитието не позволяват (например при конференции с много участници), дръм съркъл може да бъде проведен и без да се променя подредбата на залата.

Дръм съркъл може да бъде проведен на закрито - в конферентна зала, в офис, хотел или на открито - на морския бряг или на поляна в планината.

Броят на участниците варира от 6 до няколкостотин души. Ние разполагаме с инструменти за  250  души, за по-големи групи наемаме допълнителни. Инструментите са барабани, метални и дървени ударни с африкански и латиноамерикански произход - джембе, агого, клавеси, гуиро и др.

 Team building for Adidas - Institute Libera

Сесията започва с кратко описание на начина на използване на всеки инструмент и невербалните знаци, с които се дирижира процеса. Следва импровизирано свирене, музика, създадена на момента от участниците. За не повече от 15 минути екипът засвирва като опитен перкусионен оркестър.

Продължава с различни музикални игри и упражнения.

Продължителността на един дръм съркъл зависи от приложението и поставената цел. Тя може да варира от 30 минути - като енерджайзер на конференции до няколко часа - като тийм билдинг и обучение.

 

 

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!