Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

За да бъде актьор, човек трябва да е развил способността да наблюдава другите, да анализира поведението, мисленето и жестовете им и да ги пресъздава в изкуството си. В живота постоянно ни се налага да бъдем актьори, без реално да упражняваме тази професия. Затова качества като наблюдателност, гъвкавост, емпатия и умело партниране, са не само актьорски, а и жизнено необходими за всеки социален човек. Добрите комуникативни умения са основна предпоставка за успех на всяко професионално и житейско начинание.

Театър

Този модул поставя участниците в екстремно-игрова ситуация. Това е ситуация на оцеляване - чрез сетивна будност, артистични умения, креативност и съобразителност. Това е ефективен метод за постигане на реални резултати чрез забавление. Помага за преодоляване и намаляване на стреса в работата и конфликтите в колегиалните взаимоотношения. Учи на тактичност, толерантност към различието на другите и дипломатично преследване на професионалните цели.

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!