Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

Танцуването е интерактивно по природа и се основава на двустранно протичаща комуникация. В невербалния комуникативен обмен - чрез сътрудничество и познание за това кога и как да водиш и съответно кога и как да следваш - се формира интерперсонална осъзнатост, която е в основата и на успешната групова динамика в работна среда. В процеса се създават предпоставки за резониращо и креативно взаимодействие и развитие на нови социални умения в екипа.

Танц

Танцът създава пряко усещане за свързаност с другите, която се развива в позитивна и подкрепяща среда и без стресиращо напрежение. Танцуването е един от най-добрите начини за изграждане на чувството за общност и групова принадлежност. 

Танцовият модул се провежда така, че да максимизира разбирането вътре в групата за това колко важен е всеки един от членовете й и как той чрез своята креативност, спонтанност и комуникативна активност въздейства на всеки един от останалите.

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!