Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg

Свиренето на барабани идва от миналото, но намира изключително приложение и днес. Да посвириш на барабани с колегите е един добър начин да се забавляваш и да усетиш, че работата в синхрон не е непостижима величина.

Drum Circle

Музиката успява да организира екипа по един завладяващ начин. Тя дава смелост на служителите да изявят собствените си качества и своята уникалност и в същото време да са в синхрон с останалите. По този начин всеки получава стимул да бъде по-дързък и да не се смущава да се изяви. Така мотивацията сред служителите нараства и те са готови да покажат новите си идеи на света.

За този модул, както и за останалите, не се изискват предварителни познания, талант или специални умения.

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!