Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg DSC04122.jpg TEDx.jpg

Инициативата “Усмихни се - зарадвай някой друг!”, която стартирахме в края на 2010 година е един добър пример за успешно сътрудничество между бизнеса и неправителствените организации в полза на деца със заболявания и деца, лишени от родителски грижи. С нея ние създадохме фабрика за усмивки и положителни вибрации, които подаряваме на децата със специални нужди.

Как става това

За всеки тийм билдинг, обучение или друго събитие, включващо drum сесия, което провеждаме за наш клиент, правим и една безплатна терапевтична ритъм сесия за деца.

Когато станете наш клиент, ние ще направим така, че Вашата компания (екип, отдел) да се усмихне под звуците на барабаните и после ще дарим тези усмивки на деца, лишени от родителски грижи и деца със заболявания.

Ритъм сесията за децата ще бъде проведена отделно като благотворително събитие от името на Вашата фирма, без това да изисква допълнителни разходи от Ваша страна. По този начин не само ще имате възможност да се забавлявате и да сплотите екипа си, но и да зарадвате някой друг.

В инициативата ни се включиха: Microsoft, BNP Paribas, Konica Minolta, Deloitte, CITIBANK, Sopharma, Shell, E.ON, Globul, Renault Nissan, VMware и др. и имаме проведени над 80 сесии за деца от аутистичния спектър, деца с онкологични заболявания и деца, лишени от родителски грижи. 

Усмихни се - зарадвай някой друг

 

 

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!