Барабан

РИТМОЛОГИЯ 

Ритъмът е фактор,
който определя всеки удар на сърцето ни,
всяка следваща глътка въздух, всяка крачка,

която правим, всяка дума, която произнасяме.
Ритъмът е в основата на нашето сътворение и е
неделим спътник в съществуването ни.

Online rhythm therapy1.png слайдер-Drum-Cirle-Libera2.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera3.jpg Rhythmology (2).jpeg слайдер-Drum-Cirle-Libera1.jpg Corporate Symphony site-slider.jpg Проект 'Добри в ритъма -- добри в уроците' слайдер за сайта.jpg #2.jpg 17388899_1453034344728147_7335068225085304309_o (1).jpg DSC04122.jpg Усмихни се - зарадвай някой другУсмихни се - зарадвай някой друг TEDx.jpg banner-b.jpg слайдер-Drum-Cirle-Libera.jpg AAEAAQAAAAAAAAKpAAAAJGRiOWNmMWYzLTQ5YzAtNDk0OC1iYjBhLThmYWU2NTFiOTEyNw.jpg
Eдинствената програма в България, която разглежда и анализира проблемите и противоречията между личния и работния ни ритъм.

Личен и системен ритъм

В рамките на „Личен и Системен / Корпоративен Ритъм” вие ще имате възможност да се докоснете до познанието за вашия личен ритъм и как той би могъл да влезе в противоречие с ритъма на системата, в която работите.

Ще станете част от събитие, което по интерактивен начин ще ви накара да се синхронизирате с идеите, принципите и целите на системата и в същото време да бъдете доволни и щастливи в личен план.

Ще научите за това какво е многостранен интелект и как принципите на резонанса и увличането активно влияят върху нашия живот и разнообразните ни лични, обществени и професионални изяви.

Ще участвате във внимателно селектирани упражнения, базирани на езика на ритъма и ударните инструменти, имащи за цел да ви накарат да пулсирате ритмично с основния пулс на идеята.

Ще участвате в дискусия посветена на баланса между личния и системния (корпоративен) ритъм.

Ще бъдете част от едно трансформиращо ритъм приключение, което ще ви зареди с енергия и ще ви мотивира за постигането на по-добри резултати във вашия и системния свят.

Програмата може да се провежда като самостоятелно събитие или като част от мениджърска/търговска среща.

Кратко резюме на програмата:

Регистрация

Регистрирай се за предстоящи събития и новини, свързани с дейността на Либера Институт!